Salgs- & leveringsbetingelser

Bestilling

Alle varer bestilles via hjemmesiden caritandersen.dk.

Betaling

Du kan betale med Paypal eller bankoverførsel. Kontakt os for betalingsinformation

Levering og leveringsomkostninger

Ordrer ekspederes hurtigst muligt. Umiddelbart efter din bestilling modtager du en email med bekræftelse af din ordre. Alle varer sendes med Post Danmark og sendes hurtigst muligt. Du kan som regel regne med, at lagervarer vil være fremme 2-14 dage efter din bestilling. Længere leveringstid kan forekomme i spidsbelastningsperioder. Du kan altid annullere ordrer der endnu ikke er faktureret. Kontakt info@caritandersen.dk eller tlf. 35 43 62 22.

Med leveringen følger en faktura med bekræftelse af, at du har betalt for varerne.

Leveringsområde

Varerne leveres til hele verden

Reklamation

Opdager du mangler ved det leverede, eller svarer det leverede ikke til det bestilte, skal du kontakte kundeservice på info@caritandersen.dk eller tlf. 35 43 62 22 inden rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen eller manglen. Med kundeservice aftales nærmere om levering af korrekte varer, om eventuel tilbagebetaling og om refusion af dine forsendelsesomkostninger.

Returnering af varer (Fortrydelsesret)

Som privatkunde har du 14 dages fuld fortrydelsesret af de varer, du køber på caritandersen.dk. Fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt, hvor varen leveres til dig. Varen skal være afleveret til Post Danmark eller anden fragtmand senest 14 dage efter modtagelsen, og du betaler selv porto. Varen skal tilbageleveres i samme stand, som ved leveringen.

Når vi modtager varer retur fra dig, sørger vi for kreditering af din faktura, og vi indsætter dit tilgodehavende på din konto.

Ansvarsbegrænsning og forbehold

For at handle på caritandersen.dk skal du være indforstået med disse salgs- og leveringsbetingelser. caritandersen.dk er ikke ansvarlig for eventuelle forsinkelser hos PostNord. caritandersen.dk kan ikke garantere, at caritandersen.dk til enhver tid er i fuld funktion og fejlfri, og caritandersen.dk kan ikke drages til ansvar for eventuelle følger af brug af caritandersen.dk, såsom problemer med internetopkobling og anvendelse af ikke-tidssvarende PCer og programmer.

Alder

Du skal være mindst 18 år for at købe varer på caritandersen.dk Ved bestilling af varer eller andre tilbud på caritandersen.dk. bekræfter du, at du er 18 år eller derover.

Lovvalg og værneting

Enhver tvist om handel på caritandersen.dk og om disse vilkår afgøres efter dansk ret ved de almindelige domstole.

Kontakt

Carit Andersens Forlag
Borgergade 6,
1300 København
Tlf: 3543 6222
E: info@caritandersen.dk