Privatlivspolitik

Personoplysninger

Personlige oplysninger dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en fysisk person, herunder, men ikke begrænset til, vedkommendes for- og efternavn, adresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.

Behandling af personoplysninger sker i henhold til gældende lovgivning. Hvis du ikke kan acceptere vores datapolitik, bedes du undlade at benytte denne hjemmeside.

Registrering af persondata

Som hovedregel kan du tilgå hjemmesiden uden at fortælle os, hvem du er, eller i øvrigt give personlige oplysninger om dig selv.

Vi foretager kun registrering af dine personoplysninger for at kunne levere varer eller præmier til dig, behandle evt. reklamationer, forbedre vores tilbud og anbefalinger samt af hensyn til vores regnskab.

Vi indsamler og behandler oplysninger om dig, når du:

  • foretager køb eller tilmelding til konkurrencer
  • sender en forespørgsel, klage eller giver os feedback
  • i øvrigt giver personoplysninger til os via hjemmesiden eller på anden måde.

Dine personoplysninger opbevares kun så længe det er nødvendigt i forhold til de oplyste formål ovenfor eller i øvrigt påkrævet efter gældende lovgivning.

Personoplysninger opsamlet via vores hjemmeside sker med afgivelse af dit samtykke, således at du er informeret om hvilke oplysninger der indsamles. Betalingsoplysninger transmitteres krypteret.

Videregivelse af oplysninger til tredjemand

Personoplysninger afgivet på caritandersen.dk videregives kun til:

  • Virksomhedens interne afdelinger
  • Udvalgte og betroede tredjemænd, der kan benytte dine personoplysninger med henblik på at levere dine bestilte varer eller serviceydelser.
  • Misbrugsregistre i henhold til gældende lov, såfremt der forekommer misbrug eller svindel.

For at kunne videreudvikle og forbedre vores hjemmeside fører vi statistik over, hvordan brugerne anvender siden. Statistikken anvendes kun i opsummeret form, f.eks. til at se hvilke sider og browsere vores kunder anvender mest.

caritandersen.dk forbeholder sig ret til at anvende Google Analytics til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse IP-adresser til Google.

Google kan også videregive oplysningerne til tredjepart, hvor loven kræver dette, eller til tredjepart som udfører opgaver for dem. Privatlivsvilkårene for Google Analytics accepteres ved besøg på vores hjemmeside og fremgår af http://www.google.com/privacy.html.

Opbevaring af persondata

Personoplysningerne lagres på servere i Danmark. Nogle personoplysninger administreres af tredjemand (databehandler), som opbevarer og behandler personoplysninger på Carit Andersens Forlag vegne i henhold til denne datapolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata.

Vi opbevarer kun personoplysningerne, så længe det er nødvendigt i forhold til de oplyste formål ovenfor eller i øvrigt påkrævet efter gældende lovgivning.

Adgang til persondata

Som registreret hos caritandersen.dk har du ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig, desuden kan du få rettet din oplysninger eller blive slettet af vores database, hvis du ikke længere vil have oplysningerne stående. Henvendelse herom kan ske ved kontakt pr. e-mail til info@caritandersen.dk.

Carit Andersens Forlag forpligter sig til løbende at opfylde lovgivningens krav til beskyttelse af privatlivets fred